Prosecco - VALDOBBIADENE DOCG Extra Dry BIO - LA VIGNA DI SARAH
Související produkty
Detailní popis produktu
Označení:
Prosecco DOC
Odrůda:
hrozny 100% Glera
Oblast:
Rive di COZZUOLO
Výrobní technika:
měkké lisování s pneumatickými lisy, statickeá dekantace, fermentace za teploty 17-19 °C s vybranými kvasinkami. Dozrávání v autoklávech z nerezové oceli po dobu čtyř měsíců. Mikrofiltrace před lahvováním, dochází k separaci kvasinkových buněk ze šumivého vína asi 40 dní předem.
Sklizeň:
10 září – 10 října, ruční sběr do dřevěných bedýnek
Hnojení:
organické hnojení bez chemického ošetření, vše kompatibilní s pěstováním biologických hroznů
Barva:
slámově žlutá barva, velmi jemná a vytrvalá perlage
Vůně:
aromatická vůně kytice květin a ovoce
Chuť:
jablko Golden, exotické ovoce
Podávání:
doporučuje se jako aperitiv, k mořským plodům
Obsah alkoholu:
11,5 %
Zbytkový cukr:
17,5 g/l
Doplňkové parametry
Kategorie: | Prosecco, Spumante |
---|---|
Alergeny: | Obsahuje siřičitany |
Balení: | 0,75 l |
Obsah alkoholu: | 11,5 % |
Označení: | Prosecco |
Region: | Veneto - Benátsko |
Ročník: | 2020 |
Typologie: | Šumivé víno , Prosecco |
Výrobce: | La Vigna di Sarah - Veneto |
Zbytkový cukr: | Polosuché |