Organická vína z vinařství Cantina Tollo vypěstovaná v souladu s přírodou

HomeWEB-modifica

V naší nabídce se můžete seznámit se dvěmi organickými víny.

Z pouze ekologických hroznů z vinic. Veganská certifikovaná vína která spojují tradici, enologický výzkum a respekt k přírodě. Řada těchto vín ukazuje moderní směr, jdou s dobou a soustředí se i na nový vzhled. Každá láhev má svůj vlastní bioindikátor: životní návyky hmyzu spojené s každým vínem jsou nejlepšími ukazateli změn životního prostředí a klimatu. 

lahev-montepulciano

Montepulciano D´Abruzzo  DOP Organic

Víno, které vypovídá o autentičnosti přírody, protože berušky odhalují čistotu životního prostředí.

Červené víno s vyváženou a jemnou chutí, které voní po červeném ovoci, fialkách a lékořici.  Ekologické víno s dobrou strukturou a výborně integrovanými tříslovinami. Doba sklizně je v polovině října. Hodí se ke slaným prvním chodům, pečeným pokrmům, uzeninám a polotvrdým sýrům. Způsob podávání je ideálně při 18°C .

Víno vyhrálo mnoho ocenění. Například ročník 2019 ocenění v soutěži Gudia slow wine 2022 Top Wine vino Quotidiano nebo Award Rosso The Winehunter a další.

 

lahev-trebbiano

Druhé víno z tohoto vinařství a s podobnou filozofií je Trebbiano D´Abruzzo DOP Organic

A jeho symbol vážky. Ta je magickým hmyzem, symbolem svobody a rovnováhy, který dokáže odhalit zdraví řek a pravost přírody.

Bílé víno s jemnou chutí, ovocným buketem a elegantními minerálními tóny. Ideálně podávané k rybám nebo mořským plodům a s teplotou 12°C.

I toto víno patří mezi vína oceněná. Kromě ročníku 2019 to je také 2018,2017 i 2016, stejně jako u Montepulciana.

Jestli hledáte jedinečná vína vytvořená v souladu s přírodou, udržitelností a nebo Vám je jen tato koncepce výroby a prezentace blízká, pak je to víno ideálně pro Vás!

landsWEB-modifiche